Грижа за клиента

Уважаеми клиенти на МебелМаг,

С оглед на обявеното извънредно положение и разрастващата се опасност от заразяване с COVID-19, ние от МебелМаг, искаме да ви уверим, че въведохме необходимите мерки, за да се предпазим – както нашите служители, така и вас, нашите клиенти:

  • Всички наши служители, чиято работа го позволява, работят от вкъщи;
  • В нашите складове площите регулярно се обработват с дезинфектант и нашите служители работят спрямо препоръките за хигиена;
  • Всички наши шофьори, които се грижат вашите поръчки да стигнат до вас, въпреки създалата се ситуация, работят с необходимите маски и ръкавици, и носят в себе си дезинфектант за ръце, спазвайки всички препоръки за безопасна работа;
  • Нашите автомобили, с които превозваме вашите поръчки, също се дезинфекцират преди да тръгнат към Вашите адреси.

За да бъдем отговорни и солидарни с овладяването на COVID-19, ние оставяме нашите физически магазини затворени. Нашият онлайн магазин, както и телефоните ни за поръчки и запитвания продължават да са на ваше разположение, за да можете да пазарувате спокойно като останете вкъщи.

Справянето с този проблем е отговорност на всички нас. Затова преди всичко трябва да се погрижим за нашето здраве, а оттук – и за здравето на другите. Тази задача никога не е била по-лесна – просто трябва да си останем на дивана. А ако се окаже, че той вече не ви е удобен, можете да поправите това лесно на www.mebelmag.bg - ние ще Ви го доставим, за да направим престоя ви вкъщи и отговорен, и приятен.

Благодарим ви за доверието!